taustajokukuva

Ryhdy kummiksi

kummitytöt kuva

Voit auttaa Furaha-kotimme tyttöjä ryhtymällä heille kummiksi. Kummeja etsivät ihanat tyttömme Scovia, Irene, Jovita, Aisha ja Shama. Jokaisella tytöllä voi olla yksi tai useampi nimetty kummi. Kaikki kummimaksut käytetään kuitenkin kaikkien talomme tyttöjen hyväksi.

Katso tyttöjemme esittelyt tästä.

Kummimaksut

Jokainen kummi voi päättää kuukausittaisen kummimaksun itse (rahankeräyslupa: RA/2019/735). Vaihtoehtoja ovat:

• 5 euroa
• 10 euroa
• 20 euroa
• 30 euroa

Koska kummimaksut ovat osa koko talon ylläpitoa, on tulossa olevien maksujen ennustettavuus meille tärkeää. Tästä syystä pyydämme, että kummiudesta luopumisesta ilmoitetaan myös meille hyvissä ajoin etukäteen.

Mikäli kummimaksun suoritukset ovat 2 kk myöhässä, eikä ilmoitusta kummiudesta luopumisesta ole kuulunut, päätämme kummisuhteen yhdistyksemme hallituksen kokouksessa.

Kuinka kummiksi ryhtyminen tapahtuu?

Halukkaita kummeja pyydämme ottamaan yhteyttä Facebookin inboxin kautta tai laittamalla viestiä sähköpostiosoitteeseen furahahome@gmail.com.

Ilmoitathan viestissäsi
• kenen lapsen nimetyksi kummiksi haluat ryhtyä
• valitsemasi kuukausittaisen kummimaksun suuruuden
• posti- ja sähköpostiosoitteesi

Lahjojen ja tervehdysten lähettäminen

Kummit saavat pari kertaa vuodessa terveisiä nimetyiltä kummilapsiltaan.

Pienten lahjojen ja terveisten – kuten kirjeiden - lähettäminen omalle kummilapselle on mahdollista kuljetuksen järjestymisestä riippuen. Kovin suuria ja arvokkaita lahjoja ei kannata omalle kummilapselle antaa, koska se saattaa herättää muissa kateutta. Suuri lahja lapselle on jo se, että tuet kuukausittain hänen koulutustaan ja hyvinvointiaan. Kannattaa huomioida, että lahjojen kuljetus Ugandaan on hankalaa. Posti on hidas ja välillä myös epäluotettava.

Sähköpostin lähettäminen omalle kummilapselle on mahdollista. Voit laittaa viestisi meille osoitteeseen furahahome@gmail.com. Me toimitamme viestisi perille.

Kummiuden kesto

Kummimaksujen periminen päättyy automaattisesti lapsen täyttäessä 18 vuotta, ellei kummi luovu kummiudesta aiemmin. Mahdollisesta tuesta tästä eteenpäin sovitaan tapauskohtaisesti.