taustajokukuva

Tiimi Ugandassa

Ugandassa talollamme työskentelee seuraavat henkilöt, joista jokaisella on oma vastuualueensa.

Juliet: lastenhoito, ruuanlaitto ja siivous
Mirimbe: pyykinpesu ja siivous, työpäivät keskiviikko ja lauantai
Elvis: tiimipäällikkö, jonka vastuulla on Furahan toiminta Ugandassa
Vartija (vartiointifirma): talon vartiointi

Voit lukea Julietin ja Elviksen esittelyt alta. Katso Furaha-kotimme tyttöjen esittelyt tästä.

JULIET juliet

Saammeko esitellä ihanan Julietin, Furaha-talomme sydämen. Juliet muutti taloon vuoden 2019 alussa, mutta kävi auttelemassa talolla satunnaisesti jo tätä ennen. Juliet muutti taloon 1-vuotiaan Shama-tyttönsä kanssa. Julietin mies opiskelee ja asuu tällä hetkellä toisella paikkakunnalla.

Julietilla on tutkinto cateringistä, mikä selittää osaltaan hänen erinomaiset kokkaustaitonsa. Julietin vastuulla on huolehtia sekä lapsista että talosta. Hän laittaa ruokaa, siivoaa ja huolehtii siitä, että lapsilla on kaikkea mitä he tarvitsevat. Ennen taloon muuttoa Juliet työskenteli hotelli Paradisessa Jinjassa.


ELVIS elvis

Olen Elvis, ja toimin Furahan tiimipäällikkönä Ugandassa. Olen alunperin kotoisin Kongosta, mutta olen asunut Ugandassa jo melkein 10 vuotta. Valmistuin 3.11.2019 Bugeman yliopistosta viestintä pääaineenani.

Furaha-töiden lisäksi avustan pakolaisia Rwamwanjan pakolaissetlementissä. Olen työskennellyt opintojeni ohessa myös muun muassa Prime Radio 91.9fm:ssä Kampalassa. Rakastan musiikkia, laulamista, uusiin paikkoihin tutustumista sekä koripallon pelaamista kavereiden kanssa.